Nyansettelse og vårfornemmelse

Museet ansatte Eivind Skorstad fra Otterøya som ny samlingsforvalter i januar. Han har store sko å fylle etter at Geir Grøtan gikk av med pensjon. Men Eivind holder på å utdanne seg innen kulturarv, og spisser sin kompetanse mot gjenstander som det er mange av her på Namdalsmuseet. Eivind har tidligere jobbet som fotograf, og det synes vi er flott. Nå kan vi få tatt proffe bilder. 

Bildet i innlegget er en artighet. Gøy når man finner noen gamle briller 🙂

I tillegg våres det på museet, og vi fortsetter med vårt ryddearbeid ute. Som mange kanskje har fått med seg, tok vi ned mange trær før stormen Ingunn besøkte oss i februar. Heldigvis. Det kunne gått riktig ille. Så området er enda åpnere og lysere. Vårens planer er å starte arbeidet med å male Sykehusmuseet. I tillegg jobbes det med det nye utstillingsbygget – Paviljongen. Og ja folkens, det blir hetenes Paviljong. Selv om en paviljong er noe helt annet. Vi hadde kanskje ønsket oss en. 

I tillegg til Mashood får vi nå hjelp av tre ukrainere til maling og annet forefallende arbeid, som i tillegg trenger å lære seg norsk og norsk arbeidsliv og -kultur.