Nå er det snark klart for årets julemarked på Namdalsmuseet. Den 2. og 3. desember braker det løs. Museet blir pyntet til jul og besøker man museet disse dagene vil man oppleve mange aktiviteter for store og små.  Det er sledekjøring, juleverksted, nisse, gang rundt juletreet, fuglekassesnekring og eventyrstund.  35 utstillere som selger kortreist mat og husflid presenterer sine produkter både ute i julegata og inne i museets hus.

PARKERING

Det henstilles til de besøkende som kommer til Namdalsmuseet disse dagene om å parkere på områdene til Namsos Barneskole og Høknes ungdomsskole. Begge skolene ligger på Bjørum og i gangavstand fra Namdalsmuseet.  Veiene i Svenskbyen og rundt museet må få være åpne og fri for parkering av hensyn til beboerne og ikke minst av hensyn til eventuelle utrykninger fra nødetatene. Utrykningsbilene må få komme fram.