Da er årets Kulturmartna på Namdalsmuseet historie.  Over 3000 gjester besøkte Kulturmartnan i løpet av de to dagene arrangementet var åpent.  På Namdalsmuseet under Kulturmartnan fikk besøkende, både voksne og barn, en hyggelig opplevelse med mange ulike aktiviteter.  For det voksne publikummet var det mulighet for å se på over 35 ulike utstillerer som presenterte lokal husflid og kortreist mat.  Lørdag var det konsert med både Ljom og Phoenix Reel.  De yngste gjestene kunne hoppe i høyet, ride på hest, besøke barnas gård, prøve kaninhopping, bygging av kråkeslott og delta i fiskekastekonkurranse.  Museet solgte både rømmegrøt og grillmat samt kaffe og vafler,  slik at ingen trengte å gå sulten ut fra museumsområdet.

Kulturmartna 2014 I Kulturmartna 2014 II

En kort videosnutt fra arrangementet ligger på museets side på Youtube eller du kan se på den her: